За нас

В кабинета работят висококвалифицирани медицински специалисти участвали в изпълнението на националната програма за ограничаване на остеопорозата в България. Кабинетът е изцяло обновен и оборудван с рентгенов остеометър – Lunar Prodigy Advance на компанията General Electric USA – лидер в диагностиката на остеопорозата в света за последните 44 години. Това е най-доброто решение за за диагностика на остеопороза, както и за здравни и уелнес програми. Само такива апарати се препоръчват от експертите  на международната остеопорозна фондация за съвременна диагностика на остеопороза и остеопения както и за оценка на риска от патологични фактури и проследяване ефекта от лечение.

Уникално ниската доза за облъчване (0,4 микро грея за цяло тяло) при запазване прецизността  и точността  на диагностиката  поставя апаратурата заслужено в премиум сегмента.

Рекордно кратка продължителност на изследването.

Ноу-хау от САЩ най-доброто от опита на марката. Съвременния софтуер enCORE  дава възможност за извършване  практически на всичко, което се предлага на медицинския пазар в областта на костната денситометрия. Това прави възможна  персонализацията  на Вашето изследване за да съответства перфектно на конкретните Ви нужди.

Кабинета по рентгенова остеометрия е първия регистриран декса скенер във Варна. Екипа е с над 12 годишен опит в диагностиката на остеопороза.

Ние Ви предлагаме високо качество на медицинска услуга базирана на дългогодишния опит на висококвалифицирани медицински специалисти, съчетано с елитна апаратура. При нас Вие ще получите възможно най-добрия продукт отговарящ на най- високите Ви изисквания.

Днес, набрали вече достатъчно опит, можем да Ви кажем – Доверете ни се, ние сме тук, за да Ви помогнем!